Biztosítási feltételek - Impresszum

Feltételeket biztosítunk, feltételek nélkül!

A honlap üzemeltetőjének adatai:

Üzemeltető: Rajcsányi László e.v.
Székhelye: 1024 Budapest, Keleti Károly utca 21. Fsz5.
Adószáma: 61001512-1-41
Email címe: info@biztositasifeltetelek.hu
MNB regisztrációs szám: 105030200405

Tisztelt Látogató! Köszönöm szépen, hogy megkereste az oldalt és érdeklődik a szolgáltatás iránt. A nevem Rajcsányi László, biztosítási alkuszként dolgozom és én hoztam létre és üzemeltetem ezt az oldalt, mint non-profitorientált tevékenység.

A biztositasifeltetelek.hu egy online felületen elérhető adatbázis, mely a Magyarországon jelenleg működő vagy már megszűnt biztosítók szerződéseinek szabályzatait, termékismertetőit foglalja össze és teszi elérhetővé mindenki számára.

A 2007. októberétől indult adatbázis immáron több mint tízezer feltétellel segíti a biztosítási szakmában dolgozók vagy akár csak az interneten feltételek után érdeklődők munkáját. Az évek során több biztosító társaság is felismerte, hogy feltételei elérhetőségét nem csak a saját honlapján, hanem egy erre a célra létrehozott és mindenki számára elérhető közös oldalon is engedélyezze. A biztosítók és a szakmában dolgozó üzletkötők, alkuszok, termékfejlesztők segítségével az adatbázis napról-napra folyamatosan bővül és olyan feltételszövegek is letölthetővé váltak melyek máshol nem fellelhetőek.

Az oldal fejlesztésekor az elsődleges szempontom az volt, hogy minden létező eszközön el lehessen érni az adatbázist. A mobil felületeken keresztül történő elérés azért is volt fontos számomra, mert jelenlegi felhasználóink 48%-a ilyen platformon keresztül keres rá a szabályzatokra. A honlap külön menüpontban (Statisztika) listázza a keresések eredményeit, így akár naponta megtekinthetőek, hogy milyen trendek szerint érdeklődnek vagy töltenek le dokumentumokat a felhasználói. Úgy gondolom, hogy az ingyenesen és regisztráció nélkül használható biztositasifeltetelek.hu felület mára elengedhetetlen része lett a biztosítási szakmában dolgozók eszköztáraiban.

2015 májusától az érdeklődők részére a főoldalon napról napra jelenítek meg olyan szabályzat részleteket, melyből tanulhatnak, információhoz juthatnak, ezzel is segítve tudásuk bővítését.

A honlapon található feltételek linkjeit vagy a hivatkozást az oldalra bárki közzéteheti engedélyem nélkül a saját weboldalán vagy bármely témájú munkájában, megemlítése az oldalnak nem kötelező, de jól eső érzés. Az elérhető feltételek listája nem teljes! Előfordulhat, hogy egyes feltételek hiányoznak, ilyenkor ha teheti, megköszönném ha jelezné nekem az info@biztositasifeltetelek.hu címen.

A szerver szolgáltatója:

Netmasters Europe Kft.
Székhely: 4200 Hajdúszoboszló, Diószegi S. u. 5.
e-mail: szia@netmasters.hu

 

A honlapot készítette a Plus Creative Agency