Biztosítási feltételek - Impresszum

Feltételeket biztosítunk, feltételek nélkül!

A biztositasifeltetelek.hu egy online felületen elérhető adatbázis, mely a Magyarországon jelenleg működő vagy már megszűnt biztosítók szerződéseinek szabályzatait, termékismertetőit foglalja össze és teszi elérhetővé mindenki számára.

A 2007. októberétől indult adatbázis immáron több mint tízezer feltétellel segíti a biztosítási szakmában dolgozók vagy akár csak az interneten feltételek után érdeklődők munkáját. Az évek során több biztosító társaság is felismerte, hogy feltételei elérhetőségét nem csak a saját honlapján, hanem egy erre a célra létrehozott és mindenki számára elérhető közös oldalon is engedélyezze. A biztosítók és a szakmában dolgozó üzletkötők, alkuszok, termékfejlesztők segítségével az adatbázis napról-napra folyamatosan bővül és olyan feltételszövegek is letölthetővé váltak melyek máshol nem fellelhetőek.

Az oldal fejlesztésekor az elsődleges szempontunk az, hogy minden létező eszközön el lehessen érni az adatbázisunkat. A mobil felületeken keresztül történő elérés azért is volt fontos számunkra, mert jelenlegi felhasználóink 20%-a ilyen platformon keresztül keres rá a szabályzatokra. A honlap külön menüpontban listázza a keresések eredményeit, így akár naponta megtekinthetőek, hogy milyen trendek szerint érdeklődnek vagy töltenek le dokumentumokat felhasználóink. Úgy gondoljuk, hogy az ingyenesen és regisztráció nélkül használható biztositasifeltetelek.hu felület mára elengedhetetlen része lett a biztosítási szakmában dolgozók eszköztáraiban.

2015 májusától az érdeklődők részére a főoldalon napról napra jelenítünk meg olyan szabályzat részleteket, melyből tanulhatnak, információhoz juthatnak, ezzel is segítve tudásuk bővítését. 2015 októberétől már nem csak a feltételekre, hanem azok tartalmában történő keresésre is lehetőséget biztosít a portál, legyen az akár egy kifejezés részlete vagy maga a teljes kifejezés, mondat.

A honlapon található feltételek linkjeit vagy a hivatkozást az oldalra bárki közzéteheti engedélyünk nélkül a saját weboldalán vagy bármely témájú munkájában. Az elérhető feltételek listája nem teljes! Előfordulhat, hogy egyes feltételek hiányoznak, ilyenkor ha teheti, megköszönnénk ha jelezné nekünk. Köszönjük, hogy igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Az adatbázisban található biztosító társaságok közül az alábbiak nem adnak már ki új feltételeket: ACE, Ahico, AIG, AIM, Állami Biztosító, April, Argosz, Astra, Aviva, Chartis, CIG Pannónia, Colonia, Ergo, Erste, Groupama-Garancia, Hungária Biztosító, ING, MAI, MÁV ÁBE, Mehib, MKB, OTP-Garancia, Pannónia, Providencia, QBE, TIR, Victoria, Vienna Life, Wabard


Rajcsányi László
a biztositasifeltetelek.hu csapata
 

Készítette a Plus Creative Agency